Tervetuloa Posion Kelkkapoolin internetsivuille!

 

Posion kunnan alueella on noin 200 kilometriä moottorikelkkareittejä sekä -uria.Voit halutessasi kelkkailla Kuusamoon ja Rukalle, Suomulle, Ranualle tai Syötteelle saakka ja näistä paikoista vielä pidemmälle eri puolille Lappia ja Koillismaata.

Tutustu Posion kelkkareittikarttoihin tällä kelkkapoolin ylläpitämällä sivustolla sekä Posion matkailukartalla, jonne kelkkareitit on merkitty punaisin katkoviivoin. Posion matkailukartan voi ostaa verkkokaupasta tai Posion matkailuneuvonnasta (Maaninkavaarantie 5).

Moottorikelkkareittien kunnossapidosta huolehtivat kelkkapooli ja Posion matkailuyhdistys. Reitit lanataan aina tarvittaessa ja merkitään selkeästi myös järvialueilla. Posion moottorikelkkaurien lanaustilanteen voit tarkistaa helposti netistä. Moottorikelkkoja voi vuokrata Posiolla Stella Polaris Laplandilta.

 

Katso lanaustilanne

 

Welcome to the Posio snowmobiling site!

 

If you want to experience the thrill of speed, try snowmobiling in the beautiful snowy landscapes of Posio! There are more or less 200 kilometers of snowmobiling tracks in the Posio area and the routes lead to every direction: Kuusamo, Ruka, Suomu, Ranua, Syöte and even further - anywhere in Lapland!

Wish to rent a snowmobile? Contact Stella Polaris Lapland.

 

Posio snowmobiling information in English

Posio snowmobiling tracks on the excursion map

Posio snowmobiling tracks as pdf/jpg maps